Pugiliştii zălăuani, după medalii la Cupa României

Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei găzduieşte în aceste zile Cupa României la box, rezervată seniorilor. Zalăul are trei reprezentanţi la acest eveniment organizat de Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmaţiei, Primăria Sighetu Marmaţiei, Consiliul Judeţean Maramureş şi Federaţia Română de Box.

Cu şanse reale la obţinerea unei medalii este David Anton, pugilist ce reprezintă Sport Club Municipal Zalău şi care este pregătit de Virgil Meleg. David Anton va boxa joi pentru calificarea în finală în faţa pugilistului orădean, Mihai Andrei Sandro.

Ceilalţi doi zălăuani sunt de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Paul Magdaş şi David Chiş, pregătiţi de Adrian Popuţea. Magdaş are la activ 132 de meciuri, 115 fiind câştigate. În 2023, Paul Magdaş a devenit campion naţional la tineret şi vicecampion naţional la seniori.

David Chiş are doar 19 meciuri, 11 dintre acestea fiind câştigate.

Obiectivul CSM Zalău, potrivit antrenorului Adrian Popuţea, este obţinerea unui loc trei, dat fiind faptul că ambii sportivi lucrează, practicând boxul doar din pasiune.

Cupa României se desfăşoară la 13 categorii de greutate, începând de la categoria 45 de kilograme, până la categoria plus 92 de kilograme.

 

 

 

One Thought to “Pugiliştii zălăuani, după medalii la Cupa României”

  1. […] doi zălăuani sunt de la Clubul Sportiv Municipal Zalău,… Articolul Pugiliştii zălăuani, după medalii la Cupa României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment